Samen zijn wij het Grotius!

Openbaar voortgezet onderwijs Delft

Juniusstraat 8 | 2625 XZ Delft | tel. 015 - 8 000 000

DECANAAT

Klik hier om naar de website van het decanaat te gaan.

 

Gedurende het schooljaar worden diverse presentaties gegeven door de decanen. Je kunt deze presentaties op deze pagina downloaden:

 

 

Schooljaar 2017-2018:

Webinar over studiefinanciering

Op donderdag 5 oktober 2017 kunt u gratis meedoen aan een webinar over studiefinanciering. Handig voor als uw zoon of dochter straks na het behalen van het diploma verder gaat studeren! U kunt dit webinar gewoon thuis volgen. Meer informatie? Klik hier.

 

 

Schooljaar 2016-2017:

 

    

 

Grotius Kiest!

Op donderdagavond 9 februari 2017 organiseert het decanaat van het Grotius College in het gebouw aan de Juniusstraat 8 een voor¬lichtingsavond over studie en beroep: Grotius Kiest.

 

Op deze avond zullen van 19.30 uur tot 21.00 uur informatiebijeenkomsten georganiseerd worden. Wij hebben ouders en oud-leerlingen bereid gevonden iets te komen vertellen over hun studie en beroep. Er zijn twee voorlichtingsrondes: om 19.30 uur en om 20.30 uur.

In verband met de aanstaande profielkeuze of de naderende keuze voor een vervolgopleiding is deze voorlichtingsavond een uitstekende gelegenheid om u te laten informeren. Wij zijn van mening dat het een goede zaak is als de ouders samen met de leerlingen naar deze avond gaan. De leerlingen van de 3e en 4e klassen mavo, havo en vwo/tto zijn verplicht twee voorlichtingsrondes te bezoeken. In de mentorlessen zijn intekenlijsten uitgedeeld en zodra de leerlingen hun voorkeur hebben ingeleverd, wordt geprobeerd te voldoen aan hun wensen. De leerlingen van klas 5 en 6 zijn uiteraard ook van harte welkom met hun ouders.

 

Tot ziens op 9 februari 2017.

 

De decanen mavo, havo en vwo/tto