Samen zijn wij het Grotius!

Openbaar voortgezet onderwijs Delft

Juniusstraat 8 | 2625 XZ Delft | tel. 015 - 8 000 000

Examentraining

 

Examentraining bij Lyceo

Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.
Een Lyceo examentraining zorgt gemiddeld voor 0,8 punt hoger op je examen! Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek dat we jaarlijks uit laten voeren. Tijdens een examentraining behandelen we alle relevante stof en we oefenen met het maken van examens. Hierdoor zijn zenuwen niet meer nodig en ga je vol zelfvertrouwen de examens tegemoet. Zelfs voor de moeilijkste vakken!

   
Inschrijven


Je kunt je in het nieuwe schooljaar heel gemakkelijk inschrijven voor een training op de speciale aanmeldpagina van Lyceo. Deze pagina is slechts toegankelijk voor examenkandidaten van jouw school. Je kunt jezelf vanaf nu aanmelden voor een examentraining op www.lyceo.nl/grotius.


Extra korting

Bovendien krijg jij 10% korting op extra examentrainingen die je volgt op één van de vele locaties van Lyceo, door het hele land. Hier kun jij het hele jaar door terecht voor trainingen in alle vakken op alle niveaus: in de weekenden én tijdens alle vakanties.