Samen zijn wij het Grotius!

Openbaar voortgezet onderwijs Delft

Juniusstraat 8 | 2625 XZ Delft | tel. 015 - 8 000 000

Huiswerkbegeleiding door Lyceo 

Doel

Het doel van de huiswerkbegeleiding is het zelfstandig leren plannen en leren leren van het huiswerk, meer rust thuis en uiteraard het verbeteren van de resultaten. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er per dag een persoonlijke planning met de leerling opgesteld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen en is er ruimte voor uitleg. Al het leerwerk wordt overhoord en het maakwerk gecheckt. Met ouders is er regelmatig contact over de voortgang van de leerling. Daarnaast vinden twee keer per jaar oudergesprekken plaats.

Lyceo biedt twee, drie of vier dagen per week huiswerkbegeleiding aan van 14:00-17:45 uur. Dagen en tijden kunnen in overleg worden afgestemd.

Bijles

Tijdens een bijles wordt individuele begeleiding geboden bij achterstanden of moeilijkheden bij een bepaald vak.

 

Tarieven schooljaar 2017-2018:


Huiswerkbegeleiding

·         Huiswerkbegeleiding voor 2 dagen p/w: € 200,- per maand

·         Huiswerkbegeleiding voor 3 dagen p/w: € 272,- per maand

·         Huiswerkbegeleiding voor 4 dagen p/w: € 310,- per maand

·         Huiswerkbegeleiding voor 5 dagen p/w: € 323,- per maand

·         Inschrijfgeld: € 35,-

 

 

Huiswerkklas

·         3 dagen per week: € 132,- per maand

·         Inschrijfgeld: € 35,-

 

 

Bijles

·         5 strippen € 176,- (dit staat gelijk aan 5 uur bijles)

·         10 strippen € 323,- (dit staat gelijk aan 10 uur bijles)

·         20 strippen € 598,- (dit staat gelijk aan 20 uur bijles)

·         Inschrijfgeld: € 18,-

Saida Bouazzati stelt zich hierbij voor: 

Mijn naam is Saida Bouazzati en sinds januari 2017 ben ik werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op het Grotius College te Delft.


In 2015 ben ik afgestudeerd als pedagoge aan de Hogeschool Rotterdam. Gedurende mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen waarbij ik me op zowel de ouders als kind kon richten. Daarnaast heb ik gewerkt als studiebegeleidster, ondertussen al vijf jaar.

 

Na mijn afstuderen ben ik een paar maanden als pedagoog aan de slag gegaan bij de Van Veldhuizen Stichting. Dit was uiteraard een geweldige kans, maar nu kan ik met de doelgroep aan de slag die mijn interesse al een aantal jaren heeft, namelijk jongeren op de middelbare school. Ik vind het belangrijk dat leerlingen de begeleiding en steun krijgen die zij nodig hebben om zich te ontwikkelen in deze hectische wereld van onder andere sociale media.
Tijdens de huiswerkbegeleiding krijgen de leerlingen de rust en begeleiding die zij nodig hebben om hun huiswerk te kunnen maken in een veilige omgeving. Er wordt niet alleen gewerkt aan het huiswerk, maar ook aan de studievaardigheden.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de huiswerkbegeleiding?
Dan kunt u mij telefonisch bereiken op het nummer 06-30039107 of per e-mail op het e-mailadres: saida.bouazzati@lyceo.nl.